Barion Pixel

Megjelent a legújabb könyvem! - Fektess Végre Magadba!

Megint te vagy a sor végén? Mindenki fontosabb nálad?

Üres korsóból vajon tudsz inni adni másoknak?

Szerinted sem?

Elárulom miért kérdem ezt, de nézzünk meg még néhány kérdést:

Mindent megteszel, de az eredmények mégsem jönnek?

Vagy nem úgy, ahogy szeretnéd?

Oké mondod: akkor lássunk néhány önfejlesztő könyvet, olvassunk okos tanácsadókat, vagy járjunk tréningekre, esetleg coach-hoz.

 

DE BIZTOS, HOGY MŰKÖDIK EZ?

Elolvastál már egy rakat önfejlesztésről szóló könyvet – de egy lépéssel sem kerültél közelebb a megoldáshoz?

EZ NEM A TE HIBÁD!

Elárulom, hogy nem az önfejlesztéssel van baj. Még csak nem is a coachokkal, pszichológusokkal – vagy az önjelölt gurukkal.

A BAJ AZ, HOGY SEHOL SEM KAPSZ HASZNÁLATI UTASÍTÁST AZ OKOSSÁGOKHOZ.

Felmerülhet benned egy csomó kérdés:

Hogyan növeld az önbizalmad?

Hogyan állj ki
magadért?

Hogyan húzd meg az énhatáraidat?

Mert azt érzed, hogy minél többet olvasol, annál nagyobb lesz benned a káosz.

Elolvasni valamit nagyon egyszerű – de valahogy nem akar átkerülni az új minőség a mindennapjaidba.

Olyan, mintha egy óriási láthatatlan erőtér állna közted és a vágyott jobb állapotod között – és ezt sehogyan sem tudod áttörni.

Ki áll a limonádéstand mögött?

Vagyis: ki fog Neked segíteni a citromokból limonádét csinálni?

Lepés Marianna vagyok: coach, tréner, szerző. És egy biztos: nekem ugyanúgy jutott az élet-adta citromokból, mint bárki másnak, azaz nekem is volt döccenő, nehézség az életemben. Sőt – van most is.

De nem az a lényeg, hogy mennyi citrom jut, hanem hogy mit kezdünk azokkal a citromokkal. 

Sokáig azt hittem, hogy a nehézség alapfelszereltség az élethez: valami olyan, amin nem lehet változtatni. Évek hosszú sora alatt aztán ugyan, de végül is arra jöttem rá, hogy borzasztó sok minden múlik rajtam és a hozzáállásomon.

Tehát rajtad és a Te hozzállásodon is.

Ezért, ha úgy döntöttél, hogy érdekel, hogyan tudod Te is kezedbe venni az életed – tarts velem!

ÉS HOGY HOGYAN VEHETED A KEZEDBE AZ ÉLETED?
 
A karantén időszak alatt alkalmam volt csoportos workshopokat, kihívásokat vezetni – vagyis a business coachingról sokkal inkább az egyéni helyzetre került át a hangsúly.
 
Kiderült, hogy ezek a nagyszerű emberek, anyukák, vállalkozók, vezetők – bár mások problémáját mindig és minden körülmények között megoldják és szem előtt tartják – tulajdonképpen a legfontosabb erőforrásukra, önmagukra nem figyelnek eléggé.
 
Az elmozduláshoz néha pedig csak egy kis lendület kell. Vagy annyi, hogy ne a sötétben tapogatózzanak tovább, hanem legyen végre egy világos rendszer, ami átvezeti őket az ingoványon, támpontokat ad arra, hogy mit és hogyan érdemes csinálni.

Ez a 10 témát kell gyakorlatba átültetned, hogy végre önmagadba fektethess

Ezen témák segítségével könnyedén megtalálhatod nem csak azt, hogy hol érdemes változtatnod, de azt is, hogy hogyan.

Felismered azokat az akadályozó tényezőket, amelyek nem segítettek, hogy önmagad legjobb formája légy. Vajon, hol lehet az elakadás?

Elakadás

Ez a mindennapjaink része. Nem világvége, nem végzetes. Egy állapot, amin változtatni tudsz.

Reziliencia

Ami nem más, mint a visszapattanás művészete. Hogyan legyél rugalmas, miért fontos, hogy az legyél.

Idő

A legfontosabb erőforrásunk, mégsem bánunk vele ennek megfelelően. A múltban és a jövőben pörgünk, de a mostnak van a legnagyobb ereje.

Tervek és célok

Azt persze mindenki tudja, hogy fontosak, mégsem jutunk el a megvalósításig. Alkoss olyan terveket és célokat, amelyek előrébb visznek.

Kiteljesedés

Az meg mi a szösz? A jól-levés állapota. Sokkal többet ki tudsz hozni a mindennapjaidból, ha időnként hátrébb lépsz, és a lényeget nem hagyod ki az életedből.

Viszonyítási pontok

Jó lenne csak úgy önmagunkban jól lenni, de tudjuk, hogy mindig másokhoz viszonyítunk. A helyzetükhöz, a véleményükhöz. Itt az ideje annak, hogy ezt is a helyén kezeld!

Énhatárok

Meghúzod-e az énhatáraidat, tudsz- nemet mondani, lehet-e, és ha igen, hogyan? Hasznos tudnivalók a nemet mondás művészetéhez.

Megbánás

Hogy akarsz visszatekinteni az életedre? Bárcsak megtetted volna? Vagy inkább úgy, hogy "huh, ezt is kipróbáltam!" Ez is egy folyamat, amibe bele tudsz nyúlni! Tedd meg most!

Elvárások

Kinek az elvárásai szerint éled az életed? Segít? Előrébb visz? Hogyan lehet jól kezelni, ha már vannak? Nézzél rájuk bátran!

Önbizalom

És annak a krónikus hiánya. Ami miatt mindig az árnyékban maradsz. Vagy az inkább az önbecsülés? Hogy lehet ezeket felturbózni?

Legújabb könyvemben tehát ezen területek kulcsfontosságú kérdéseit, működéseit  – és ahogy azt már megszokhattad, idevágó kedves-szomorú- tanulságos történeteit hoztam el összegyűjtve, hogy ne kelljen keresgélned és kísérletezgetned.

Sőt: hoztam még három olyan témát is, amit sehol másutt nem olvashattál eddig:

Gondolkodásmód

Innen indul minden, ez mutatja, hogy milyen szemüvegen át látod a világot.

A cselekvés fontossága

Hiába érted meg, hogy itt az ideje önmagadba fektetned, cselekvés nélkül ez bizony nem sokat ér.

Hogyan tovább?

Három egészen konkrét lépés, módszer, ami megsokszorozhatja a befektetett energiáidat. Így léphetsz tovább az úton anélkül, hogy folyton fel kellene találnod a spanyolviaszt.

Gyakorlati módszertan

Több, mint 130 oldalnyi hasznos, ugyanakkor elgondolkodtató és szórakoztató írás, aminek az a célja, hogy FEKTESS VÉGRE MAGADBA is.

Enélkül ugyanis bármilyen segítő, támogató, problémamegoldó a hozzáállásod, hamarosan erőd végére érsz.

Kinek szól a könyvem?

Nem ismerek olyan embert, aki ne forgathatná haszonnal  –  akár üzletemberként, akár szülőként, akár vezetőként vagy vállalkozóként, ugyanis könnyű eljutni a kiégés, a burnout határáig: és még csak észre sem vesszük.

– Valahogy elveszítjük a korábbi motivációnkat

– Már nem lelkesítenek azok a dolgok, amik korábban örömmel töltöttek el.

– Nem értjük, hogy miért gázolnak át rajtunk folyton

– Nem tudjuk, hogy hogyan mondjunk nemet arra, ami nem szolgál minket.

Ha ezek közül a helyzetek közül akár csak egy is ismerős, akkor tudok neked segíteni!

A könyv rendszerbe foglalja és tisztába teszi azokat a dolgokat, amik mindig is ott motoszkáltak a fejedben, de nem jutottál közelebb a megoldásukhoz.

És kinek nem?

Ha megfelelő nyitottsággal állsz a fejlődéshez, akkor inkább olvasd el!

Ha azonban az alábbiak igazak rád, akkor lehet inkább zárd be a böngésződ:

– Nem hiszel abban, hogy változhatunk

– Nem hiszed, hogy valaha is élhetsz más életet

– Arra keresel igazolást, hogy miért rossz neked

– Úgy gondolod, hogy másoknak kellene inkább megváltozniuk

– Arra vársz, hogy a dolgok jobbra forduljanak

– Nem akarsz most ezzel foglalkozni,

akkor tényleg nem ajánlom.

Azonban ne feledd, ha egyszer kinyitod az önfejlesztés titkos szelencéjét, csuda tudja, mi minden jön ki belőle…

Miért most van itt az ideje?

Biztosan ismered a zen mondást:

Meditálj minden nap 20 percet! Kivéve, ha nagyon elfoglalt vagy – akkor egy órát!

Nos, mivel minden belőled indul ki, jó, ha magadba is fektetsz. Ha viszont már a széthullás határán vagy, akkor Magadba fektess igazán!

Ha eddig eljutottál, akkor azt hiszem indokolt, hogy új szemszögből gondold végig a mindennapjaidat.

Hidd el, holnap sem lesz könnyebb, akkor sem lesz több időd, akkor sem leszel nagyságrendekkel kisimultabb.

Csak egy nappal tapasztaltabb.

"Érthető, őszinte, emberi. Mindez jellemző Marianna stílusára és a Fektess végre magadba! - sorozat darabjaira. Ha szeretnél önismeretről nyitottan, közérthetően, kínos érzések nélkül olvasni, a legjobb helyen vagy. Azt szeretem ezekben az írásokban, hogy úgy tanulhatok belőlük, hogy közben nem kell úgy éreznem, hogy eddig mindent rosszul csináltam az életem során. Lelkesítő, cselekvésre ösztönző. Csak így tovább!"
Temesvári Orsi
"A saját életedet akarod élni? Ha Te akarod irányítani tudatosan az életed, Marianna csokorba szedte a legfontosabb területeket hozzá. Nem kell keresgélned, itt egy helyen elérsz mindent, amit fontos átgondolnod, megfontolnod és átkeretezned! Minden ott van nálad a fejlődésedhez! Szánd magadra az időt, fektess magadba és meglátod hová juthatsz! Hajrá"
Sági emese
"Ki máson múlna az életed, ha nem rajtad? Itt az ideje, hogy végre magadba fektess, Mariann pedig végigvezet ezen az úton, fogja a kezed! Nem leszel egyedül, úgyhogy mikor máskor fognál a változtatásba, mint most, rögtön? Ez a részletes, mindenre kiterjedő e-book hatalmas segítségedre lesz ebben!"
Máté Brigitta
"Úgy akarsz meghalni, hogy sodródtál, megfeleltél, nem mertél lépni, mások életeit élted és álmaid magaddal vitted? Ha igen akkor sok sikert, menj tovább! Ha nem akkor FEKTESS MAGADBA! Végre. MOST. Ez a könyv a legjobb kezdet hozzá!"
Kovács Tünde
"Bármilyen életkorú vagy, bármilyen élethelyzetben, a könyvben biztosan megtalálod, amire éppen szükséged van! Pár hét, vagy hónap múlva más-más téma az, ami épp jól jön. Egy-egy témakör terjedelme pont fogadható, egyszerre elolvasható és feldolgozható. Persze, azt nem mondom, nem kapsz feladatot a következőt pár napra. 😁 De épp ezért nagyon jók. Azonnal lehet velük gondolkodni, a tartalma azonnal használható. Szeretem az azonos téma köré font írásokat. A fejezetek egyenként is megállják a helyüket, sorozatban meg egy komoly önképzés részei lehetnek. S bármikor újra előkaphatod, akár egy téma, akár az egész könyv ami épp segít utad során."
Bakács Gabriella

Itt minden szükséges információt megtalálsz!

A fizetés banki átutalással vagy bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

A megrendelt termék díjának beérkezését követően néhány másodpercen belül, automatikusan fogjuk emailben elküldeni az e-számlát.
Az e-számlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az e-számlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.

A vételár kiegyenlítése után hamarosan postázzuk a kiválasztott terméke(ke)t. Megrendelést követő néhány munkanapon belül megkapod a terméke(ke)t.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Érjünk el együtt sikereket!

Érdekel az önfejlesztés vagy a coaching világa? Szeretnél tanulságos történeteket, a gyakorlatban is hasznosítható tanácsokat, módszereket megismerni? Iratkozz fel a hírlevelemre!

Ha feliratkozol a hírlevelemre, rögtön bele is vághatsz a közepébe! Pipáld be az űrlapon és elküldöm neked a Fektess Végre Magadba! című könyvemből készült mini e-book sorozatot, ami 5 nagyon fontos területet mutat be neked!

Ezen témák segítségével könnyedén megtalálhatod nem csak azt, hogy hol érdemes változtatnod, de azt is, hogy hogyan!

fvm-sorozat.png