Barion Pixel

Érj el kézzelfogható eredményt akár 5 hét alatt!

Győzd le a hétköznapjaidat negatívan befolyásoló rossz szokásaidat!

Ismerd meg a 4+1 részes Fektess Végre Magadba e-book sorozatomat, amiben az 5 legnagyobb területre fókuszálunk!

A karantén időszak alatt alkalmam volt csoportos workshopokat, kihívásokat vezetni – vagyis a business coachingról sokkal inkább az egyéni helyzetre került át a hangsúly.

Kiderült, hogy ezek a nagyszerű emberek, anyukák, vállalkozók, vezetők – bár mások problémáját mindig és minden körülmények között megoldják és szem előtt tartják – tulajdonképpen a legfontosabb erőforrásukra, önmagukra nem figyelnek eléggé.

Az elmozduláshoz néha pedig csak egy kis lendület kell. Vagy annyi, hogy ne a sötétben tapogatózzanak tovább, hanem legyen végre egy világos rendszer, ami átvezeti őket az ingoványon, támpontokat ad arra, hogy mit és hogyan érdemes csinálni.

5 Fő témakört, elakadási pontot azonosítottam!

Ezen témák segítségével könnyedén megtalálhatod nem csak azt, hogy hol érdemes változtatnod, de azt is, hogy hogyan.

Felismered azokat az akadályozó tényezőket, amelyek nem segítettek, hogy önmagad legjobb formája légy? Vajon, hol lehet az elakadás?

Reziliencia

Ami nem más, mint a visszapattanás művészete. Hogyan legyél rugalmas, miért fontos, hogy az legyél.

Viszonyítási pontok

Jó lenne csak úgy önmagunkban jól lenni, de tudjuk, hogy mindig másokhoz viszonyítunk. A helyzetükhöz, a véleményükhöz. Itt az ideje annak, hogy ezt is a helyén kezeld!

Idő

A legfontosabb erőforrásunk, mégsem bánunk vele ennek megfelelően. A múltban és a jövőben pörgünk, de a mostnak van a legnagyobb ereje.

Megbánás

Hogy akarsz visszatekinteni az életedre? Bárcsak megtetted volna? Vagy inkább úgy, hogy "huh, ezt is kipróbáltam!" Ez is egy folyamat, amibe bele tudsz nyúlni! Tedd meg most!

Önbizalom

És annak a krónikus hiánya. Ami miatt mindig az árnyékban maradsz. Vagy az inkább az önbecsülés? Hogy lehet ezeket felturbózni?

Ebben az 5 részes e-book sorozatban tehát ezen területek kulcsfontosságú kérdéseit, működéseit – és ahogy azt már megszokhattad, idevágó kedves-szomorú- tanulságos történeteit hoztam el összegyűjtve.

Gyakorlati módszertan

Közel 100 oldalnyi hasznos, ugyanakkor elgondolkodtató és szórakoztató írás, aminek az a célja, hogy FEKTESS VÉGRE MAGADBA is.

Enélkül ugyanis bármilyen segítő, támogató, problémamegoldó a hozzáállásod, hamarosan erőd végére érsz.

Kinek szólnak a könyvek?

Nem ismerek olyan embert, aki ne forgathatná haszonnal  –  akár üzletemberként, akár szülőként, akár vezetőként vagy vállalkozóként, ugyanis könnyű eljutni a kiégés, a burnout határáig: és még csak észre sem vesszük.

– Valahogy elveszítjük a korábbi motivációnkat

– Már nem lelkesítenek azok a dolgok, amik korábban örömmel töltöttek el.

– Nem értjük, hogy miért gázolnak át rajtunk folyton

– Nem tudjuk, hogy hogyan mondjunk nemet arra, ami nem szolgál minket.

Ha ezek közül a helyzetek közül akár csak egy is ismerős, akkor tudok neked segíteni!

A könyv rendszerbe foglalja és tisztába teszi azokat a dolgokat, amik mindig is ott motoszkáltak a fejedben, de nem jutottál közelebb a megoldásukhoz.

És kinek nem?

Ha megfelelő nyitottsággal állsz a fejlődéshez, akkor inkább olvasd el!

Ha azonban az alábbiak igazak rád, akkor lehet inkább zárd be a böngésződ:

– Nem hiszel abban, hogy változhatunk

– Nem hiszed, hogy valaha is élhetsz más életet

– Arra keresel igazolást, hogy miért rossz neked

– Úgy gondolod, hogy másoknak kellene inkább megváltozniuk

– Arra vársz, hogy a dolgok jobbra forduljanak

– Nem akarsz most ezzel foglalkozni,

akkor tényleg nem ajánlom.

Azonban ne feledd, ha egyszer kinyitod az önfejlesztés titkos szelencéjét, csuda tudja, mi minden jön ki belőle…

"Érthető, őszinte, emberi. Mindez jellemző Marianna stílusára és a Fektess végre magadba! - sorozat darabjaira. Ha szeretnél önismeretről nyitottan, közérthetően, kínos érzések nélkül olvasni, a legjobb helyen vagy. Azt szeretem ezekben az írásokban, hogy úgy tanulhatok belőlük, hogy közben nem kell úgy éreznem, hogy eddig mindent rosszul csináltam az életem során. Lelkesítő, cselekvésre ösztönző. Csak így tovább!"
Temesvári Orsi
"A saját életedet akarod élni? Ha Te akarod irányítani tudatosan az életed, Marianna csokorba szedte a legfontosabb területeket hozzá. Nem kell keresgélned, itt egy helyen elérsz mindent, amit fontos átgondolnod, megfontolnod és átkeretezned! Minden ott van nálad a fejlődésedhez! Szánd magadra az időt, fektess magadba és meglátod hová juthatsz! Hajrá"
Sági emese
"Ki máson múlna az életed, ha nem rajtad? Itt az ideje, hogy végre magadba fektess, Mariann pedig végigvezet ezen az úton, fogja a kezed! Nem leszel egyedül, úgyhogy mikor máskor fognál a változtatásba, mint most, rögtön? Ez a részletes, mindenre kiterjedő e-book hatalmas segítségedre lesz ebben!"
Máté Brigitta
"Úgy akarsz meghalni, hogy sodródtál, megfeleltél, nem mertél lépni, mások életeit élted és álmaid magaddal vitted? Ha igen akkor sok sikert, menj tovább! Ha nem akkor FEKTESS MAGADBA! Végre. MOST. Ez a könyv a legjobb kezdet hozzá!"
Kovács Tünde
"Bármilyen életkorú vagy, bármilyen élethelyzetben, a könyvben biztosan megtalálod, amire éppen szükséged van! Pár hét, vagy hónap múlva más-más téma az, ami épp jól jön. Egy-egy témakör terjedelme pont fogadható, egyszerre elolvasható és feldolgozható. Persze, azt nem mondom, nem kapsz feladatot a következőt pár napra. 😁 De épp ezért nagyon jók. Azonnal lehet velük gondolkodni, a tartalma azonnal használható. Szeretem az azonos téma köré font írásokat. A fejezetek egyenként is megállják a helyüket, sorozatban meg egy komoly önképzés részei lehetnek. S bármikor újra előkaphatod, akár egy téma, akár az egész könyv ami épp segít utad során."
Bakács Gabriella

Az anyagok sikeres feldolgozásának érdekében az egyes részeket 5 naponta fogom neked küldeni!

*A Fektess végre magadba! - 5 hetes e-mail sorozat fejezetei megtalálhatóak a Fektess végre magadba! könyvben. Ez az e-mail sorozat a könyv egy rövidített változat.

Ha már megvásároltad a Fektess Végre Magadba című könyvemet ezt az e-mail sorozatot már ne vásárold meg!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Érjünk el együtt sikereket!

Érdekel az önfejlesztés vagy a coaching világa? Szeretnél tanulságos történeteket, a gyakorlatban is hasznosítható tanácsokat, módszereket megismerni? Iratkozz fel a hírlevelemre!

Ha feliratkozol a hírlevelemre, rögtön bele is vághatsz a közepébe! Pipáld be az űrlapon és elküldöm neked a Fektess Végre Magadba! című könyvemből készült mini e-book sorozatot, ami 5 nagyon fontos területet mutat be neked!

Ezen témák segítségével könnyedén megtalálhatod nem csak azt, hogy hol érdemes változtatnod, de azt is, hogy hogyan!

fvm-sorozat.png