Barion Pixel

25 kérdés, amit fel kell tenni magadnak!

5 hozzávaló, aminek segítségével a citromból limonádé lesz!

Merülj el a könyvben, a kérdésekben és a szórakoztató sztorikban – olyan, mintha egy coach-csal beszélgetnél.

A könyv segíteni fog abban, hogy tágabbra nyíljon a szemed és le tudd küzdeni a félelmeid, ami jelenleg megakadályoz abban, hogy boldogabb életet élhess.

Szeretnél Te is citromból - limonádét csinálni?

Mutatom a receptet!

Az élet mindenkinek ad citromot. Kisebbet, nagyobbat, szebbet, rondábbat. Egyszer vagy többször. Ez van. A citrom létezik. Része az életnek.

A kérdés csupán az, hogy mit kezdesz azzal a citrommal, ami neked jutott? Kifacsarod, ami benne van, és csinálsz belőle limonádét – vagy egész életed abban a hitben éled le, hogy ebből soha nem lehet már jól kijönni?

Ha készen állsz arra, hogy felülvizsgáld az életed citrom és limonádé szemszögből, akkor a Citromfacsaró könyv – és benne a 25 kérdés – neked szól!

A jó kérdések messzire visznek. A tudatosságod még messzebbre. De csak akkor, ha hajlandó vagy letérni a megszokott és kitaposott útvonaladról.

Új oldaláról közelítjük meg
az önismeret témakörét!

így akkor is eredményeket érhetsz el akár már rövid távon is, ha eddig sikertelenül próbálkoztál!

Szemléld helyesen a világot!

A Citromfacsaró című könyv megtanít az 5 legfontosabb területtel kapcsolatos megfelelő hozzáállásra!
A sikerreceptek működnek!

A kérdés, hogy felkészültek vagyunk-e a sikerre?
Tudjuk-e kezelni a nehézségeket?

Jellemzően 5 ponton szoktunk elbukni a siker felé vezető úton:

1. A döntés és felelősségvállalás
2. A siker értelmezése
3. Benne lenni a jelenben, a MOST-ban
4. Szemlélet - Mindset és tudatosság
5. A kudarc megítélése, kezelése

Légy hatással az eseményekre!

Ha a látásmódod megfelelő, képes leszel befolyásolni és a javadra fordítani a negatív helyzeteket is!
Ha a látásmódod megfelelő, képes leszel befolyásolni és a javadra fordítani a negatív helyzeteket is!

- Benne maradsz fájdalmas, kényelmetlen helyzetekben?
- Arra vársz, hogy "egy nap" majd jóra fordulnak a dolgok?
- Másoktól várod a megoldást?
- A múlton rágódsz, vagy a jövődért aggódsz?
- Nem mersz belevágni újdonságokba?
- Elmegy melletted az élet?
- Nem állsz ki magadért? Azt sem tudod, hogy mi szolgálna téged?

Amint rálátásod lesz ezekre a helyzetekre és megérted az okok, megoldásokat kapsz rá, könnyebb lesz megtenni a következő lépést!

Válassz új életet magadnak!

Innentől kezdve választhatsz magadnak egy új életet, egy igazán Élni Érdemes Életet - mert aki ura a gondolkodásának, az ura a sorsának is!
Nincs olyan szabály, hogy a múltad meghatározza majd a jövődet is. Jó eséllyel befolyásolja, de VÁLTOZTATHATSZ rajta.

Ha felismered azokat az elemeket, amelyek eddig megkötötték a kezedet, amelyek nem engedtek továbblépni vagy változtatni, akkor könnyebben találsz rájuk megoldást vagy megoldásokat.

Találd meg a saját válaszaidat!

Konzerv válaszok helyett a saját válaszaidat találhatod meg, ha válaszolsz a könyvben feltett kérdésekre
Ahelyett, hogy mások történeteinek tanulságát próbálnád magadra és a helyzetedre erőltetni, a kérdések segítségével a saját válaszodat találhatod meg.

Más szemszögből is ránézhetsz az életedre és felszabadíthatod magad az "így csinálom, mert így szoktuk" sablon-megoldása alól.

Szeretnél ízelítőt kapni a tökéletes limonádé receptjéből?

Akár a könyveket, akár a hangoskönyveket kedveled, megtalálod a hozzád közel álló lehetőséget!

25 kérdés, amit sosem késő feltenni magadnak

Sőt, időről időre érdemes újra feltenni őket. Így ha az élet citromot ad, könnyebb lesz limonádét készíteni belőle. Nincsenek "jó" válaszok. Csak őszinték.

Az agy folyamatosan válaszokat keres - tedd hát föl a megfelelő kérdéseket, hogy megtaláld a saját válaszaidat!

Párbeszédre hív

Itt nincsenek konzerv válaszok. Se jó, se rossz válaszok. Irányok, felvetések, gondolatok és olyan történetek vannak, amelyek elindítanak benned valamit. Olyan, mintha egy tapasztalt coachnál ülnél, aki pontosan tudja, milyen kérdések vezetnek rá az elakadásaid átértékelésére. Sok-sok évvel rövidíti le a fejlődés folyamatát, sok-sok tanulást spórol meg annak, aki nyitott szívvel és nyitott elmével olvassa a könyvet.

Tanulságos és megragadó történetek

Mint tudjuk, legkönnyebben történetek segítségével tanulunk. Éppen ezért a könyvben 40-nél is több tanmese, élettörténet és sikersztori található.

Vedd ki belőle, ami leginkább hozzád szól!

A 13 éves illusztrátor

A könyv hihetetlenül jól tagolt - fontos tudásanyag, történetek és kérdések váltják egymást, hogy mindenki megtalálja azt, ami leginkább segíti számára a befogadást.

De sokan vizuálisak vagyunk - éppen ezért remek kis illusztrációk színesítik a könyvet. A csodás rajzokat pedig lányomnak, az ekkor 13 éves Buday Lucának köszönhetjük!

Csodás vizuális és szöveges összefoglalók

Már csak ezekért az összefoglalókért megéri megvenni a könyvet! A fejezet rövid összegzését követi egy "mit tegyél" blokk, majd az adott témakörhöz kapcsolódó öt kiemelt kérdés.

Így valamennyi tudnivaló és emlékeztető egyetlen helyen megtalálható.

Egyedi tördelés

A könyvben található ismeretanyag mellett a másik tagadhatatlan értéke, hogy olyan egyedi és különleges tördeléssel készült, amelynek aligha akad párja a magyar piacon - de még talán külföldön se sok.

Gyakran találkozunk olyan értékes anyaggal, amit nehéz kihámozni az egyhangú sorokból - itt ez a veszély nem fenyeget! Balázs Andrea keze munkáját dicséri a tördelés.

NE a siker képletét keresd elsődlegesen, hanem előtte tanuld meg kezelni a nehéz helyzeteket!

Ugyanis EGYETLEN, kudarcként megélt helyzet is képes a legjobban működő sikerképletet is azonnal szabotálni!

Ha valóban sikeres akarsz lenni (az életed legkülönfélébb területein), állnod kell a sarat és tudnod kell kezelni a kudarcokat, a krízis helyzeteket, a nehézségeket – mert tele lesz az utad ilyenekkel (garantáltan)!

Bármit is szeretnél elérni az életben, jó eséllyel nem sprintet kell majd futnod, hanem maratont. Úgyhogy, ha tényleg érdemben akarod növelni az esélyét annak, hogy elérd bármely vágyad szerinti célt, akkor készülj fel a rögös útra. Ami majd másnak nehézség lesz – az Neked tulajdonság!

“Ahová érdemes menni, oda könnyű út nem vezet!”

“Nem az fog célba érni, aki jobban ismeri a siker “kódját”, hanem az, aki jobban tudja kezelni a garantáltan felmerülő nehézségeket – azaz, akinek van Citromfacsarója…”

Ez a könyv, nem a tuti tippet fogja neked adni. Ettől sokkal fontosabbat, elgondolkodtat, majd cselekvésre késztet. Mindezt könnyen emészthető, lendületes, néhol humoros formában, bájosan egyszerű grafikákkal, remek idézetekkel, történetekkel, melyek még olvashatóbbá, “megtanulhatóbbá” teszik e könyvet. Javaslom, olvasd ezt a könyvet úgy, hogy az tükörként legyen előtted. S tedd fel magadnak - ha kell, többször is - a kérdést, kit, mit látsz a tükörben, hol tartasz most, s hová szeretnél haladni! A könyv segíteni fog abban, hogy tágabbra nyíljon a szemed, le tudd küzdeni esetleges félelmed - mely akarat edzésére is remek gondolatokat találsz -, és merj változtatni.
Demeter Attila
Fit24 Budapest, ügyvezető
Mariannát gyerekkorom óta ismerem. Bár elsodort egymástól az élet, de az akkori barátság és az élet? közjátéka révén az a megtiszteltetés ért, hogy megkért, olvassam el születendő könyvét. Sokszor úgy éreztem, mintha szerepelnék benne… Ezt csak ő tudhatja. De ennél sokkal fontosabb, hogy bár egyáltalán nem terveztem változást az életemben, olvasás közben kedvet kaptam hozzá. Igen, én is meg tudom csinálni! Lehet, hogy célja volt ezzel IS? Valamit biztosan jól csinál, hiszen egy rendkívül boldog, vidám és egészséges embert látok benne, akárhányszor is találkozom vele. Köszönöm Mariann, egy élmény volt.
Vörös Róbert
Értékesítési vezető
Mariann könyve kimozdít minden megszokott helyzetedből, gondolkodásra késztet. Megmutatja az utat, hogy lehet máshogy is. Csak el kell határoznod magad, vállalnod kell a felelősséget és az utolsó porcikádban is érzed, hogy IGEN! Képes vagy cselekedni és el is kezded… Képes vagy a saját életedet élni, változtatni! Ez nem egy kiolvasom, felteszem a polcra regény! Ez a barátod, aki megríkat és nevetésre ösztönöz! Szívügyem életmódokat megváltoztatni, lehetőséget adni embereknek egy jobb életre. Megtaláltam az alapművet, ami mindenki számára ajánlott lesz a csoportomban!
Lőrincz Renáta
Online Branding Mentor, Forever
Mariann Citromfacsarója, mint helyi idegenvezető gondolkodásmódunk zegzugos titokzatos útvonalait ismerteti meg velünk. Bemutatja az ámulatba ejtő útvonal lehetőségeket. A sok felfedezés közben a gondolkodásmódunkból a legrövidebb útvonalon eljutunk a lelkünkhöz. Aztán ezt az útvonalat, ha többször már magunk is bejártuk, annyira a miénk lesz, hogy mi is saját idegenvezetőnkké válhatunk. Az értelem-érzelem kapocs összhangjának sikeres ismerői és alkalmazói lehetünk. Ajánlom mindenkinek: találja meg a legfinomabb limonádét az utazás alatt.
Sági Emese
HR vezető
Már a legelső alkalommal teljesen magával ragadott Marianna tapasztalatokon nyugvó elmélete az emberekről, és azonnal tudtam, hogy én bizony csupán fejben képzelem el a limonádégyártósorokat. Ha az ember foglalkozik önfejlesztéssel, akkor szinte óhatatlanul is beleakad olyan nevekbe, mint Brian Tracy, Robert Kiyosaki, Napoleon Hill, Hyrum Smith, Maxwell Maltz stb, akik mind nagyszerű munkákat hagytak maguk mögött, és most ezen munkák mellett JOGGAL KAP HELYET a Citromfacsaró is, ami új oldaláról közelíti meg az önismeret témakörét. Én legalábbis sehol máshol nem olvastam hasonlóról!
Bágyon Erik
Értékesítő
"Kinek ajánlom a könyvet? Férfiaknak és nőknek, akik “látástól Mikulásig” rohannak, dolgoznak. Vállalkozóknak, akik nem látják az “alagút végét” vagy épp új célokat szövögetnek. Alkalmazottaknak, akik szeretnének hatékonyabbak lenni és jobban teljesíteni a munkahelyükön. Fiataloknak, akik most bontogatják a szárnyaikat. Idősebbeknek, akik láttak már “ezt-azt”... Egyszóval, kortól és nemtől függetlenül mindenkinek hasznos olvasmány, akár a privát szférájában, akár a munkájában szeretne jobb lenni. Akik hozzám hasonlóan “veteránnak” számítanak, nekik egy remek esszencia lehet, akik most kezdenek hasonló témában olvasni, tanulni, nekik pompás ízelítő, kedvcsináló egyben."
Gyebnár László​
the BEST for YOU
Ebben a könyvben legalább 5 könyvnyi tudás van. Éveket tudsz spórolni azzal, ha ez lesz a következő könyv, amit személyiségfejlesztés témában elolvasol - alapmű! Mivel ennyire hiánypótló, úgy döntöttem, 30 példányt rendelek belőle, hogy jusson a csapatomnak is - nem beszélve arról, hogy a sok sztori miatt kikapcsolja a külvilágot! Imádtam!
Szász Mátyás
vezerakademia.hu
Azt mondják, hogy egy könyvet elolvasni, egy előadásra elmenni azért érdemes, mert lesz benne egy mondat, ami megváltoztathatja az életed. Egy “aha” élmény. Nos, Marianna könyvében több ilyen is van. Ráadásul átsüt rajta, hogy nem csak elméletben foglalkozik a témával, hanem coachként mindennap gyakorolja is azt.
Ámon Tamás
Webfészek
Az ember valamiért alapból a könnyebb felé mozdul. Ráadásul nekilátni egy könyv elolvasásának manapság ódivatú, mint a türelem, vagy az, hogy amit akarok, azért minden nap tenni kell valamennyit. Elolvastam, és bevallom, programoz. A kitartásra. Ha elakadnék, belelapozok újra. Működik. Őszinte. Eddig kétszer olvastam el.
Magyar Bálint
Előadóművész

Gyakorlati megvalósítás

A legtöbben úgy hiszik, hogy ha elolvasnak egy könyvet, máris az új tudás birtokába kerülnek – de a tudás csak akkor lesz ténylegesen is a tiéd, ha munkát fektetsz abba, hogy a magad igényeire formáld az olvasottakat és cselekvéssé alakítod mindazt, amit ott és akkor ad neked a könyv. Ezért készült el a Citromfacsaró - Munkafüzet, ahol kidolgozhatod a válaszaidat is.

*A munkafüzet önállóan jelenleg nem rendelhető, a lenti űrlapon kérlek válaszd ki a könyvet, majd kattints a "Megrendelés folytatása" gombra a munkafüzethez. Ha mégis szeretnéd csak a munkafüzetet, kérlek írj nekem az info@mariannalepes.hu e-mail címre.

Ki áll a limonádéstand mögött?

Vagyis: ki fog Neked segíteni a citromokból limonádét csinálni?

Lepés Marianna vagyok: coach, tréner, szerző. És egy biztos: nekem ugyanúgy jutott az élet-adta citromokból, mint bárki másnak, azaz nekem is volt döccenő, nehézség az életemben. Sőt – van most is.

De nem az a lényeg, hogy mennyi citrom jut, hanem hogy mit kezdünk azokkal a citromokkal. 

Sokáig azt hittem, hogy a nehézség alapfelszereltség az élethez: valami olyan, amin nem lehet változtatni. Évek hosszú sora alatt aztán ugyan, de végül is arra jöttem rá, hogy borzasztó sok minden múlik rajtam és a hozzáállásomon.

Tehát rajtad és a Te hozzállásodon is.

Ezért, ha úgy döntöttél, hogy érdekel, hogyan tudod Te is kezedbe venni az életed – tarts velem!

*A munkafüzet önállóan jelenleg nem rendelhető, a lenti űrlapon kérlek válaszd ki a könyvet, majd kattints a "Megrendelés folytatása" gombra a munkafüzethez. Ha mégis szeretnéd csak a munkafüzetet, kérlek írj nekem az info@mariannalepes.hu e-mail címre.

Itt minden szükséges információt megtalálsz!

A fizetés banki átutalással vagy bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

A megrendelt termék díjának beérkezését követően néhány másodpercen belül, automatikusan fogjuk emailben elküldeni az e-számlát.
Az e-számlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az e-számlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.

A vételár kiegyenlítése után hamarosan postázzuk a kiválasztott terméke(ke)t. Megrendelést követő néhány munkanapon belül megkapod a terméke(ke)t.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Érjünk el együtt sikereket!

Érdekel az önfejlesztés vagy a coaching világa? Szeretnél tanulságos történeteket, a gyakorlatban is hasznosítható tanácsokat, módszereket megismerni? Iratkozz fel a hírlevelemre!

Ha feliratkozol a hírlevelemre, rögtön bele is vághatsz a közepébe! Pipáld be az űrlapon és elküldöm neked a Fektess Végre Magadba! című könyvemből készült mini e-book sorozatot, ami 5 nagyon fontos területet mutat be neked!

Ezen témák segítségével könnyedén megtalálhatod nem csak azt, hogy hol érdemes változtatnod, de azt is, hogy hogyan!

fvm-sorozat.png